Кадър Vitaly V. Kuzmin, УикипедияНапрежението над Черно море ескалира.Два самолета-прехващачи Су-27

...
Кадър Vitaly V. Kuzmin, УикипедияНапрежението над Черно море ескалира.Два самолета-прехващачи Су-27
Коментари Харесай

Напрежението над Черно море ескалира: Руски СУ-27 гонят два френски изтребителя

Кадър Vitaly V. Kuzmin, Уикипедия

Напрежението над Черно море ескалира.

Два самолета-прехващачи Су-27 са ескортирали два френски изтребителя Mirage 2000 и аероплан танкер KC-135 надалеч от съветското въздушно пространство над Черно море, потвърдиха съветските военни, така като видео от срещата в небето се появи в обществените мрежи, съобщи RT, представен от нюз.бг.

Южният боен окръг разположи прихващачите в сряда сутринта, когато триото задгранични самолети бяха засечени от радарите, се споделя в изказване на Националния център за надзор на защитата (NDCC).

След като френският аероплан се отклони от метода си към съветското въздушно пространство, съветските изтребители се върнаха в базата. Полетът им беше „ в прецизно съблюдаване на интернационалните правила за потребление на въздушното пространство “, добави NDCC. Не се позволяват нарушавания на съветската държавна граница.

Прихващането в сряда идва на фона на нараснала интензивност на самолети и кораби на НАТО в Черно море, по покана на Украйна. Миналата седмица Киев предложи на алианса, управителен от Съединени американски щати, да усили въздушните интервенции в „ въздушното пространство над суверенната територия на Украйна и над откритите води “. Това беше отпратка към полуостров Крим, който се отдели от Украйна и се причисли към Русия на референдум през 2014 година

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР